Prijsbereik: Van naar

Compare Listings

Licht appartement met eigen garage

Admiraal de Ruyterlaan, 9726 GV Groningen, Nederland
€ 1.095,- excl. p/m

Details

  • Prijs: € 1.095,- excl. p/m
  • Oppervlakte: 80 m²
  • Beschikbaar per: Direct
  • Minimale huurperiode: 1 jaar
  • Wijk: Zeeheldenbuurt

Omschrijving

Ruim en geheel gerenoveerd appartement + inpandige garage en een inpandige berging + moderne keuken en modern sanitair + geheel voorzien van hr++ dubbel glas + balkon op het westen + mooie rustige en groene woonomgeving in de zeeheldenbuurt + vlakbij uitvalswegen, winkels, station en op loopafstand van het centrum van groningen.

gesloten entree met intercom

indeling:
entree, hal en een grote en lichte woonkamer van circa 38 m2 met aan de voorzijde uitzicht over groen. De woonkamer biedt toegang tot een ruim balkon aan de voorzijde en is gelegen op het westen met middag- en avondzon. Tussenhal met een moderne toiletruimte met hangend toilet en een fonteintje. Moderne badkamer met inloopdouche en een wastafel. De tussenhal biedt toegang tot beide slaapkamers van circa 10.5 m2 en 6 m2. Luxe en moderne gesloten keuken van circa 8 m2 en voorzien van inbouwapparatuur. Via de keuken is het achtergelegen balkon te bereiken met een balkonkast.

bijzonderheden:
bij het appartement behoort een eigen inpandige garage en een eigen berging (beide met elektra) van totaal circa 26 m2. De garage en berging staan met elkaar in verbinding