Prijsbereik: Van naar

Compare Listings

Appartement aan het water in Harkstede

Johan Rengerssingel 19, 9617 ER Harkstede, Nederland
€ 950,- excl. p/m

Details

  • Prijs: € 950,- excl. p/m
  • Oppervlakte: 100 m²
  • Kamers: 3
  • Beschikbaar per: Direct
  • Minimale huurperiode: 1 jaar

Omschrijving

Appartement op de BEGANE GROND met berging, in het prachtig aan het water gelegen Borchrijck-complex. Vanaf het terras op het westen is er een schitterend vrij uitzicht over het meer en is het genieten van spectaculaire zonsondergangen. Borchrijck is gelegen aan de rand van de ruim opgezette villawijk De Borgmeren in Harkstede, op tien minuten van de stad Groningen. Het appartement betreft een driekamer-appartement (woonkamer met open keuken van circa 52 m2 en twee slaapkamers).

Het kleinschalige complex bestaat uit drie woonlagen met in totaal 37 appartementen. Moderne technieken voor optimaal wooncomfort staan in Borchrijck voorop. In het appartementencomplex wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd collectief systeem. Vanaf één centraal punt worden alle appartementen voorzien van (vloer)verwarming en warm water. Op zomerdagen zorgt ditzelfde systeem voor koeling van de appartementen. De combinatie van dit systeem met de zonnecollectoren op het dak, zorgt voor een uitermate energiezuinig en comfortabel leefklimaat.

Indeling:
hal/entree; gang; slaapkamer van circa 13 m2; slaapkamer van circa 8 m2; toilet; inpandige berging; ruime badkamer met een tweede toilet, woonkamer van circa 52 m2 met een open keuken; vanuit de woonkamer wordt via een schuifpui het terras (circa 14 m2) bereikt, gesitueerd op het westen.